Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017!!!




   Το πρώτο άρθρο της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο παρά γεμάτο ευχές προς κάθε συνάδελφο για ένα όμορφο και δημιουργικό 2017 με επαναλαμβανόμενες αγοραπωλησίες και μισθώσεις. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους περισσότερα deals από κάθε άλλη χρονιά, με μεγαλύτερη ευκολία, λιγότερα προβλήματα και οπωσδήποτε να διπλασιάσουν τα έσοδά τους. Εύχομαι σε όλους μας, το 2017 να είμαστε απείρως
πιο οργανωμένοι σε θέματα διαδικαστικά καθώς επίσης πιο συνεργάσιμοι μεταξύ μας, σεβόμενοι τον κώδικα δεοντολογίας του κλάδου μας και εφαρμόζοντας τον, κυρίως όχι γατί πρέπει, μα γιατί όλοι πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι εφαρμόζοντάς τον μόνο καλό στην εξέλιξη της δουλειά μας κάνουμε.
   Όλοι εμείς που εξασκούμε νόμιμα το αντικείμενο, αντιμετωπίζουμε χιλιάδες προβλήματα καθημερινά που απορρέουν από την ανοργάνωτη και μη νόμιμη κατοχύρωση σε αρκετές παραμέτρους της δουλειάς μας. Με μεγάλη μου χαρά όμως, διαπιστώνω πως υπάρχουν συνάδελφοι που μάχονται καθημερινά για να περάσουν νομοθεσίες τέτοιες ώστε ο μεσίτης να θεωρείται ένας επαγγελματίας με κύρος και αξιοπιστία. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι, να σεβαστούμε την προσπάθεια και τον χρόνο που απαιτείται για να καθιερωθούν κάποια πράγματα στον  χώρο μας προς δική μας εξυπηρέτηση και βελτίωση, λειτουργώντας μέσα στα πλαίσια του κώδικα δεοντολογίας και εφαρμόζοντας τις νόμιμες διαδικασίες. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να ενισχύσουμε την τόσο άδικα ταλαιπωρημένη εικόνα του μεσίτη ακινήτων σε μια καλύτερη και πιο επαγγελματική εικόνα, για να κερδίζουμε καθημερινά λίγη από την χαμένη αίγλη που μας αξίζει.
   Το 2017 εύχομαι  όλοι μας να πετύχουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους με επαγγελματική ευσυνειδησία, περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ μας, που με τη σειρά της θα γεννήσει συνεργασίες και κατ' επέκταση περισσότερα κέρδη. Ας επενδύσουμε περισσότερο στη ποιοτική επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και  με τον κόσμο, για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Όλοι μαζί... αν πραγματικά αγαπάμε το αντικείμενό μας και θέλουμε να έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει και που τόσο σκληρά παλεύουμε καθημερινά να αποκτήσουμε. Ας επενδύσουμε περισσότερο στην προσφορά υπηρεσιών, με σκοπό να περάσουμε το μήνυμα ότι ο μεσίτης ακινήτων είναι ένας άκρος απαραίτητος επαγγελματίας για τον κόσμο και την Ελληνική αγορά ιδιαίτερα τώρα, που υποφέρει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά και που η αξιολόγηση και το φιλτράρισμα των εν δυνάμει αγοραστών- μισθωτών που έχουν κατακλύσει την πληγωμένη από τη υπερφορολογία αγορά είναι πλέον υπόθεση συμπυκνωμένης γνώσης και στοχευμένου Marketing και όχι τυχαίας συνάντησης με αυτούς. Ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι ο κλάδος της μεσιτείας είναι ένας κλάδος που δεν στερείται αξιοπιστίας και επαγγελματισμού, ιδιαίτερα όταν η εμπιστοσύνη του κόσμου κλονίζεται με περιστατικά παραμεσιτείας που βγαίνουν στην επικαιρότητα. Καταδικάστε τα αμέσως μόλις τα εντοπίσετε. Ας μην αφήνουμε άλλα τέτοια περιστατικά να σπιλώνουν την τόσο όμορφη και δημιουργική δραστηριότητα μας. 
 
 Η νέα χρονιά, να είναι μια χρονιά θετικών αλλαγών και εξελίξεων στον κλάδο της μεσιτείας, μια χρονιά με δημιουργία και γιατί όχι ανταγωνισμό. ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ όμως, ώστε να υπάρχει προσωπική εξέλιξη και να να γινόμαστε καλύτεροι πάνω στη δουλεία μας. 


Από την Τζούλια Παπαγεωργίου και τον Cyclos Estate...
Καλό, ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017....!!!

Καλή Χρονιά συνάδελφοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου